Mala doza inspiracije

014e0864c00ac6240140ace827911c55Muzički predlog uz čitanje: Life is life – Opus

Na pragu Nove godine, vreme je za lagano sumiranje utisaka i izvlačenje pouka. U čemu smo bili dobri, u čemu smo grešili, šta smo naučili i otkrili o sebi i drugima…  I, nekada nam se taj saldo dopadne, nekada baš i ne, ali bitno je da se sa istim suočimo, te vidimo kako i kuda dalje sa svim tim silnim planovima, željama i strahovima…  Stoga, dobro bi bilo zaviriti u sebe, pronaći neke nove mehanizme, otkriti novu strast, zaljubiti se u nesvakidašnji hobi i život posmatrati iz one vedrije vizure.

Kao neko kome je glavni vodič u životu inspiracija, kreacija i umetnost u svakom smislu, ovoga puta sa vama delimo motivacione poruke koje su nas pokrenule, ohrabrile i doprinele tome da danas sa osmehom i velikim entuzijazmom radimo ono što volimo. A to upravo jeste ovaj mali online kutak koji sa ljubavlju uređujemo, a sve u želji da i vama ulepšamo dan i pružimo malu dozu inspiracije za nove životne izazove… Pa, krenimo redom…

daac6734ce55143f490a389c85db7e43

Zahvaljujući svom minimalističkom dizajnu, ove porukice se jako lepo uklapaju u razne enterijere, bilo da je reč o radnom prostoru, kancelarijskom stolu ili omiljenom zidu u vašem stanu. Mi vam predlažemo da izaberete one koje odgovaraju vašem senzibilitetu, da ih odštampate, isečete i zalepite na željenu podlogu (npr. hamer), kreirajući zanimljiv kolaž (mood board), koji će krasiti vaš omiljeni kutak.

ca7a24bcb0783fd4578e427496c8906c-2

A ukoliko želite da vaš kolaž dobije poseban šarm, lako ga možete osvežiti sličicama vama dragih ličnosti iz sveta filma, mode, književnosti, isečcima iz novina, kartama sa putovanja i kulturnih događaja… Pogled na te detalje u trenutku kada vam ponestane  volje i ideja, izmamiće vam osmeh na lice i pružiti  neophodnu dozu elana!;)

Nadamo se da će ove porukice uneti pozitivne promene u vaš život, i da ćete u Novu godinu ući sa ciljem da ostvarite neke svoje davnašnje želje za koje do sada niste imali hrabrosti ili vam je nedostajalo  vere u sebe.

Pratite svoj damar…

Vaše M&M

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s