Bal na vodi

20161125_153100

Muzički predlog: I wish you love – Nancy Wilson

Živeći ovim brzim tempom, u konstantnoj sprezi sa tehnikom, često zaboravimo na sebe i zanemarujemo istinske potrebe naših bića sada i ovde. Sajber život polako uzima primat nad  ovim realnim, uvlačeći nas u tu klopku neprestanog traganja za nečim novim, boljim, uzbudljivijim… Sve je instant, sve je na klik, i sve je kratkog daha… Dok u nedogled listamo sadržaje na netu, kao da smo u stalnom iščekivanju nekog uzbuđenja, nekakve senzacije koja će nam popraviti raspoloženje i ulepšati dan. A možda je, sve što nam je potrebno, upravo suprotno tome. Udaljavajući se od realnog sveta, udaljavamo se i od prirode i onog istinskog mira koji nam je svima neophodan i za kojim svi tragamo. Samo što izgleda taj paradoks teško uočavamo. I, sve dok ne zastanemo, dok ne isplaniramo jedan vikend u offline mode-u ili se makar prepustimo šetnji pored reke, nećemo spoznati koliko nam ta tišina i mir gode…

20161125_143243

Ukoliko tome dodamo lepote svežeg vazduha, elegantne labudiće i njihov neodoljivi bal na vodi, ugođaj će biti potpun, a mi bogatiji za sjajnu spoznaju  koliko život može biti lak, graciozan i zabavan ako mu to s vremena na vreme dopustimo.

20161125_152857

20161125_152530

Stoga, nadamo se da će vas ovi redovi navesti na razmišljanje i planiranje jedne lepe šetnje do obližnjeg parka, keja, Botaničke bašte, u kojoj će se vreme meriti brojem koraka, a zadovoljstvo rumenim obrazima.

Puno sunčevih  zraka i zanimljivi randevu sa prirodom žele vam vaše M&M! 🙂

20161125_142604

20161125_150024-2

wearing: shirt: H&M, skirt: Zara, coat: New Yorker, shoes: Paar, hat: non-branded, stockings: vintage

ALL PHOTOS BY MILICA ARSIĆ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s